Ook voor zadel stoffering bent u bij JW Stoffering aan het juiste adres. Heeft u een motor, scooter of bromfiets met een zadel dat gerepareerd moet worden? JW Stoffering voorziet uw kostbare bezit van nieuwe vulling, vering en/of leren bekleding op maat. Maar ook wanneer u uw vervoermiddel opnieuw wilt bekleden omdat de oude versleten is kunt u profiteren van ons vakmanschap. Uw zadel passen wij geheel naar wens aan naar vorm of hardheid van het zitvlak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zadel stoffering voor motor, scooter of bromfiets

Bent u in het bezig van een motor of scooter dan wilt u waarschijnlijk ook genieten wanneer u er op zit. Een zadel moet goed zitten, en er gaaf uitzien! Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een zadel opnieuw wilt laten bekleden. Een zadel kan te hoog of te laag zitten, te hard of te zacht zijn waardoor deze net niet lekker zit en het 't rijden minder aangenaam maakt. Met onze vakkennis en het juiste materiaalgebruik zorgt JW Stoffering ervoor dat het zadel voldoet aan de eisen die u eraan stelt.

Zadel reparatie en herstelwerkzaamheden

Wat voor soort zadel het ook betreft, JW Stoffering maakt het zadel dat bij uw motor past. Wij beschikken over de juiste vulling en skai of leer om het zadel naar originele staat te herstellen.

Onze werkwijze met zadel stoffering

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van het zadel dat u wilt laten bekleden. Geef daarbij ook goed de maatvoering aan. Op basis van de door u aangeleverde gegevens geven wij een goede prijsindicatie af. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan zien we graag uw motor, scooter of bromfiets om alles goed op te nemen en in te meten. Hiervoor vragen we u om bij ons langs te komen. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief skai en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. Ook het te bekleden vervoermiddel hoort daarbij. In het geval van een nieuwe situatie mallen we deze vooraf. Het bekleden of maken van een (nieuw) zadel starten we in de regel op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw vervoermiddel tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of omdat het project grootschaliger is zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde week voltooid zijn.