Meubelstofferen staat vaak synoniem voor het herstellen of herstofferen van dure banken en stoelen. Het lijkt een luxe om een fauteuil of bank opnieuw te laten stofferen. Maar meubelstofferen is eigenlijk altijd mogelijk. De keuze om meubelen te laten herstofferen is vaak afhankelijk van de waarde dat een meubelstuk voor u heeft.

Meubelstofferen is vakwerk

Regelmatig krijgen wij vragen van mensen om hun bank of fauteuil opnieuw te bekleden. Als professioneel meubelstoffeerder hebben wij de juiste materialen in huis om uw meubelstuk weer in perfecte conditie te brengen. Daarnaast hebben we ruime keuze in stoffen om uw meubel weer in de oude staat en stijl te herstellen. Omdat wij trots zijn op ons ambachtswerk kunt u van JW Stoffering kwaliteit verwachten. Wij hebben er lol aan om uw meubel te herstofferen en in nieuwstaat terug te brengen!

Onze werkwijze met meubelstofferen

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van het meubelstuk wanneer u één of meer meubelen wilt laten herstofferen. Geef daarbij ook aan wat de maatvoering is. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een goede prijsindicatie voor meubelstofferen geven. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan zien we het meubelstuk graag om deze goed op te nemen en in te meten. Dit kan bij ons in de werkplaats of we komen hiervoor bij u langs. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief goede stoffen en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. In de regel starten we het meubelstofferen van nieuwe projecten op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw meubelstuk tot een minimum te beperken. U kunt uw meubel bij ons langs brengen of we halen het bij u thuis op. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde- of volgende week voltooid zijn.