Scheepsstoffering van het interieur en/of exterieur van uw (binnenvaart) schip, luxe jacht, zeilboot of motorsloep is altijd maatwerk voor de échte vakman. Het werken met rondingen en vaak specifieke vormen vraagt om vakmanschap en ervaring. JW Stoffering is de specialist met veel expertise in scheepsstoffering. Wij leveren werk van hoogstaande kwaliteit.

Specialist in scheepsstoffering

De keuze voor de te gebruiken materialen is afhankelijk van wat er gestoffeerd moet worden. Denk aan kussens, matrassen, stuurstoelen, panelen voor hemel of wand (vast of los gestoffeerd). Voor te bekleden onderdelen in de buitenlucht die in contact komen met water is het raadzaam om waterdichte of waterafstotende stoffen te gebruiken, terwijl voor scheepsstoffering van het interieur van een schip normale stoffen of leder gebruikt kunnen worden. In onze werkplaats hebben we een grote collectie met kwaliteits stoffen en -leder.

Reparatie en herstoffering

JW Stoffering kunt u ook inzetten als reparateur van slechte of kapotte vullingen van uw scheepsinterieur/-exterieur. Maar ook voor reparatiewerkzaamheden aan de beschermkap(pen) van uw sloep of zeiljacht kunt u op onze expertise en vakmanschap vertrouwen. Alles waar bekleding omheen zit kunnen we maken en voor u verzorgen. Goede kussens en matrassen maken uw verblijf aan boord prettiger en aangenamer.

Onze werkwijze met scheepsstoffering

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van de onderdelen die u wilt laten (her)stofferen. Geef daarbij ook goed de maatvoering aan. Op basis van de door u aangeleverde gegevens geven wij een goede prijsindicatie af. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan komen we graag aan boord om alles goed op te nemen en in te meten. Betreft het een (her)stoffering van losse onderdelen dan mogen deze ook bij ons gebracht worden. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief goede stoffen en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Ook nautische kwaliteiten schuim en stoffen (schimmel- en rotwerend) hebben wij in ons assortiment. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. In de regel starten werkzaamheden in scheepsstoffering op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw stoffering tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of omdat het project grootschaliger is zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde- of de eerstvolgende week voltooid zijn.