Heeft u een camper of caravan dan komt vroeg of laat het moment dat de bekleding van stoelen, banken of van matrassen minder wordt. Doorgezakte kussens of een versleten zitting is vervelend op het moment dat u juist van uw vakantie wilt genieten. JW Stoffering is specialist in het bekleden of stofferen van campers en caravans. Door het juiste gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, leder en stoffen verhogen wij het zit- en/of slaapcomfort tijdens uw vakantie.

Uw camper of caravan laten stofferen

Heeft u een camper of caravan gekocht en wilt u het interieur vervangen? De inrichting van het interieur, de gebruikte gordijnen, vloerbedekking of bekleding van stoelen en deurpanelen geven iedere camper of caravan eigenheid. JW Stoffering is specialist in het creëren van een eigen sfeer. Door de enorme keuze uit leder en stoffen van uitmuntende kwaliteit kunnen wij het interieur afstemmen op uw specifieke wensen. In onze werkplaats kunt u de mogelijkheden bekijken en zich laten adviseren over de verschillende stoffen en leder.

Onze werkwijze bij stoffering van campers en caravans

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van de onderdelen die u wilt laten (her)stofferen. Geef daarbij ook goed de maatvoering aan. Op basis van de door u aangeleverde gegevens geven wij een goede prijsindicatie af. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan zien we graag de onderdelen of uw camper of caravan om alles goed op te nemen en in te meten. Hiervoor komen we graag bij u langs. Betreft het een herstoffering van losse onderdelen dan mogen deze ook bij ons gebracht worden. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief goede stoffen en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. Ook de te bekleden stoffering hoort daarbij. Deze kunnen we ophalen of u kunt deze zelf bij ons bezorgen. Wilt u als bedrijf gebruik maken van de diensten van JW Stoffering? Wij kunnen de werkzaamheden ook bij u op locatie uitvoeren. De stoffering van campers en caravans starten we in de regel op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw camper of caravan tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of omdat het project grootschaliger is zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde- of de eerstvolgende week voltooid zijn.