Het stofferen van oldtimers of klassieke auto’s is werk waarvan u zeker wilt zijn dat het goed uitgevoerd wordt. JW Stoffering heeft meer dan 25 jaar ervaring in het stofferen van klassiekers. Zowel voor het interieur als voor de kap kunt u vertrouwen op vakkundig herstel of reparatie.

Specialist in oldtimers stofferen

JW Stoffering is specialist wanneer het om het stofferen van oldtimers gaat. Voor de stoffering van uw stuurstoelen, banken of kap kunt u bij JW Stoffering terecht. Ook bij reparatie van instapschade van moderne auto’s en bussen of complete herstoffering van uw vervoermiddel kunt u rekenen op onze deskundigheid.

Interieur oldtimer vervangen

Het laten vervangen van het interieur van uw oldtimer is werk dat u graag aan de specialist overlaat. Op een gegeven moment zal het oude interieur aan vervanging toe zijn. JW Stoffering herstelt de stoelbekleding of andere beschadigde onderdelen op vakkundige wijze. Of het nu om leren, stoffen of kunststof onderdelen gaat, wij gebruiken hoogwaardige materialen om het interieur van uw oldtimer te herstellen of te vervangen. Hierbij houden we rekening met de originele vormen en authentieke karakter van uw oldtimer.

Is uw oldtimer een cabriolet, dan vervangen wij desgewenst de gehele kap. Door de tand des tijds komt het regelmatig voor dat een kap niet meer geheel waterdicht is of niet meer goed sluit. Zowel voor het interieur als voor kappen treft u in JW Stoffering een échte stoffeer specialist!

Onze werkwijze bij stoffering van klassieke auto’s

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van de onderdelen die u wilt laten (her)stofferen. Geef daarbij ook goed de maatvoering aan. Op basis van de door u aangeleverde gegevens geven wij een goede prijsindicatie af. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan zien we graag uw automobiel of onderdeel om alles goed op te nemen en in te meten. Hiervoor komen we graag bij u langs, of wanneer het een herstoffering van uw auto of losse onderdelen betreft mogen deze ook bij ons gebracht worden. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief goede stoffen en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. Ook de te bekleden stoffering hoort daarbij. Deze kunnen we ophalen of u kunt deze zelf bij ons bezorgen, en in het geval van een nieuwe situatie mallen we deze vooraf. Wilt u als bedrijf gebruik maken van de diensten van JW Stoffering? Wij kunnen de werkzaamheden ook bij u op locatie uitvoeren. Oldtimer stoffering werkzaamheden starten we in de regel op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw oldtimer tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of omdat het project grootschaliger is zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde- of de eerstvolgende week voltooid zijn.