Autostoffering uitgevoerd door een vakkundige stoffeerder bespaart u kosten. Stel u koopt een nieuwe auto en wilt lederen stoelen. Dan kan een keuze voor het achteraf laten bekleden van de autostoelen voordeliger uitpakken. JW Stoffering geeft vakkundig advies, niet alleen voor het bekleden van auto’s of oldtimers, maar ook voor het bekleden van campers, caravans, zadels, stoelen van heftrucks of vrachtwagens.

Specialist in autostoffering

JW Stoffering biedt een breed scala aan diensten wanneer het om autostoffering gaat. Van de stoffering van uw camperkussens of stuurstoelen tot het opnieuw bekleden van uw autostoelen, -panelen of cabrio kap. Ook bij reparatie van instapschade van uw auto of bus of complete herstoffering van uw vervoermiddel kunt u rekenen op ons deskundig ambachtswerk.

Onze werkwijze met autostoffering

Stuur ons een e-mail of een bericht via Whatsapp met uw vraag en een foto van de onderdelen die u wilt laten (her)stofferen. Geef daarbij ook goed de maatvoering aan. Op basis van de door u aangeleverde gegevens geven wij een goede prijsindicatie af. Past ons voorstel binnen uw budget en beeldvorming dan zien we graag uw automobiel of onderdeel om alles goed op te nemen en in te meten. Hiervoor komen we graag bij u langs, of wanneer het een herstoffering van uw auto of losse onderdelen betreft mogen deze ook bij ons gebracht worden. Samen bepalen we de juiste bekleding. Wij werken met alle soorten kwalitatief goede stoffen en leder en hebben deze in ruime mate en in alle prijsklassen in huis. Hierop volgt een vaste prijsopgave opgebouwd uit materialen, arbeid en een levertermijn vanaf akkoord.

Vaste afspraken, altijd in overleg en doen wat we zeggen

Wij zorgen ervoor dat de gewenste materialen voor uw project voorafgaand aan de geplande week bij ons in de werkplaats zijn. Ook de te bekleden stoffering hoort daarbij. Deze kunnen we ophalen of u kunt deze zelf bij ons bezorgen, en in het geval van een nieuwe situatie mallen we deze vooraf. Werkzaamheden voor autostoffering starten we in de regel op de maandag. Dit doen wij om het gemis van uw stoffering tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of omdat het project grootschaliger is zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden in dezelfde- of de eerstvolgende week voltooid zijn.